A szállítás ára

A kiszállítás ára Magyarországon 990 HUF áfával. 15 000 HUF feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes. A kiszállítás továbbá minden olyan rendelés esetén ingyenes, amely valamelyik magyarországi Gap üzletbe kerül kiszállításra.

Rendelését a megjelölt postacímre vagy a kiválasztott Gap üzletbe szállítjuk - az üzletek helyszínéről és nyitvatartási idejéről ide kattintva tájékozódhat. Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítás csak abba az országba lehetséges, ahonnan a rendelés megtörténik (azaz a szállítási piacnak mindig meg kell egyeznie a vásárlás országával). A csomagot 2-5 munkanapon belül várhatja magyarországi címére. Szombaton, vasárnap és ünnepnapokon nem szállítjuk a megrendelt termékeket.

Amikor csomagja készen áll, erről a GLS futárszolgálat e-mailben és SMS-ben értesíti Önt, és a csomagot a következő munkanapon kézbesítik. Ugyanebben az üzenetben megkapja a csomag számát, valamint egy linket és jelszót, amellyel ellenőrizheti a kézbesítés állapotát, módosíthatja a kézbesítés időpontját, vagy átirányíthatja a csomagot egy másik címre, a csomagmegőrzőbe vagy a csomagautomatába. A csomagmegőrzőbe vagy a csomagautomatába történő kézbesítés lehetősége nem választható már előzőleg, a rendelés során.

A küldemény státuszát a GLS hivatalos honlapján, a (+36 29) 886 700 -es telefonszámon vagy a info@gls-hungary.com címen is ellenőrizheti. Az SMS mellett egy e-mailt is kap, amely további információkat tartalmaz a csomagról, beleértve ennek átvételekor fizetendő összeget is (ha az utánvétet választotta – készpénzzel, illetve kártyával).

A rendelés nyomon követése

Rendelésének státuszát a Fiókom fülön követheti nyomon.

Átvétel a GLS csomagautomatánál vagy csomagüzletben

A GLS csomagautomatában vagy csomagüzletben is átveheti megrendelését. A GLS futárszolgálat SMS-ben értesíti Önt, hogy a csomag készen áll, és a következő munkanapon kézbesítik. Ugyanebben az üzenetben megkapja a csomag számát, valamint egy linket és jelszót, amellyel ellenőrizheti a kézbesítés állapotát, módosíthatja a kézbesítés időpontját, vagy átirányíthatja a csomagot egy másik címre, egy csomagautomatába vagy a csomagmegőrzőbe. Nem választhatja ki közvetlenül a csomagautomatába vagy csomagtárolóba történő kézbesítést.