Minden megrendelés kiszállítása, amelyet a Gap üzletünkben (Etele Plaza) szeretne átvenni, ingyenes. Amikor a rendelése készen áll az üzletben történő átvételre, küldünk Önnek egy e-mailt és egy szöveges üzenetet. A csomag átvételéhez szüksége lesz a személyi igazolványára és a rendelési számra. Rendelése 10 napig várja Önt a kiválasztott üzletben. Ha ezidőn belül nem veszi azt át, megrendelését töröljük, a termékeket visszaküldjük eladásra, a vételárat pedig visszatérítjük, oly módon, ahogyan a fizetés is megtörtént. Ha a bolti kiszállítást választja, akkor csak kártyával vagy PayPal-fiókkal tud előre fizetni a megrendelés befejezésekor az online áruházban. Az üzletben történő átvételkor készpénzzel vagy kártyával történő fizetés nem lehetséges.


A megrendeléseket harmadik fél is átveheti, akinek a pénztárnál meg kell mondania a vásárló nevét és a rendelés számát, és a mobiltelefonja képernyőjén egy (a vásárló által küldött) e-mailt vagy SMS-t kell megjelenítenie arról, hogy a megrendelés átvehető. Ezt követően bemutatja személyi igazolványát, és aláírja a rendelés átvételét, mely átvétel csak az online áruházban történő előrefizetés esetén lehetséges.

Emlékeztetni szeretnénk, hogy ha harmadik félnek adja meg a csomag átvételére vonatkozó felhatalmazást, akkor is kizárólag Ön felelős a csomag átvételéért.