A Gap.hu csapata keményen dolgozik azon, hogy biztonságos és védett vásárlási élményt nyújtson Önnek a weboldalon, ezért számos fejlett technológiát és szabványt használunk:

 

PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard)

A PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) a nemzetközi fizetési rendszerek (American Express, Discover Financial Services, JCB International, MasterCard és Visa) biztonsági szabványa, amely a kártyabirtokosok adatainak megfelelő védelmét szolgáló keretrendszert biztosít. A PCI DSS biztonsági szabvány a kártyatranzakciók adataiban szereplő érzékeny információk biztonságos kezelésére szolgáló eszközök és intézkedések közös készlete. Az eredetileg a Visa és a MasterCard kártyarendszerek biztonsági programjainak harmonizálása érdekében létrehozott PCI DSS ma már a megbízható és biztonságos kártyatranzakciók fejlesztésének követelményrendszerét határozza meg, és olyan intézkedéseket tartalmaz, amelyek a kártyatranzakciók biztonsági eseményeinek megelőzésére, felderítésére és az azokra való megfelelő reagálásra irányulnak.


TLS (Transport Layer Security) technológia

Online áruházunk biztonsági szintjét a modern TLS titkosítás használatával is növeljük. A TLS használatával szervereinken az Ön személyes adatai titkosítva vannak.

Mielőtt megadná személyes pénzügyi adatait, a böngésző címsorában (URL) meggyőződhet arról, hogy biztonságos szerverre lép-e be. Ha biztonságos szerverhez kapcsolódik, az URL első karakterei "http"-ről "https"-re változnak.

Saferpay

A kártyás fizetéseket illetőleg a SixPay-jel működünk együtt, amely a Saferpay fizetési központot biztosítja. A Saferpay a legmagasabb szintű biztonsági szabványokat alkalmazza, sőt felhasználóbarát, így kellemes, biztonságos és könnyű fizetést tesz lehetővé.

 

Csalás elleni védelem

Különböző biztonsági intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy megvédjük ügyfeleinket a csalásoktól. A saját védelme érdekében felhívhatjuk Önt a célból, hogy ellenőrizzük megrendelésének részleteit és személyazonosságát.

Mit tehet, hogy biztonságban maradjon a világhálón?

Ha nyilvános (könyvtár vagy internetkávézó), illetve közös használatú számítógépet használ, javasoljuk, hogy távozás előtt mindig jelentkezzen ki online áruházunkból. Az adatok biztonsága és a visszaélések elkerülése érdekében azt is javasoljuk, hogy zárja be az összes böngészőablakot.

Hogyan léphet velünk kapcsolatba?

E-mailben: segitunk@gap.hu
Telefonon: +36800 80644