Fizethet bankkártyával vagy hitelkártyával (Visa, Mastercard, Maestro, Diners), PayPal-lal vagy utánvéttel (készpénzzel vagy kártyával).

Kérjük, fizetéskor ügyeljen arra, hogy a teljes vásárlási folyamatot ugyanabban az ablakban fejezze be, és ne nyissa meg a fizetési oldalt új lapon, új ablakban vagy más böngészőben. Ha nem ugyanabban az ablakban fejezi be a vásárlási folyamatot, hiba léphet fel, és előfordulhat, hogy a vásárlás nem sikerül.

A Maestro kártyákat előzetesen aktiválni kell az online vásárláshoz (ezt a kártyát kibocsátó banknál teheti meg).

A kártyás fizetések biztonsága érdekében a kártyaadatokat titkosítjuk. Minden kifizetés a kártyaipar adatbiztonsági szabványának (PCI DSS) megfelelően kerül feldolgozásra.

A vásárlás után az e-mail címére számlát kap a kifizetett termékekről, amihez mellékeljük a megrendelt termékek listáját tartalmazó csomagolószelvényt.

Fizetés bankkártyával vagy hitelkártyával

Ha kártyáját elutasítják, kérjük, ellenőrizze:
- kártyája esetleg lejárt-e,
- túllépte-e esetleg a költési keretét,
- minden adatot helyesen adott-e meg és minden szükséges mezőt kitöltött-e,
- kártyája támogatja-e a 3D Secure fizetést.*
*A 3D Secure egy olyan protokoll, amely további biztonságot nyújt az online vásárlásokhoz. Amennyiben kártyája nem támogatja a 3D Secure szolgáltatást, javasoljuk, hogy használja a PayPal-t, amely egy egyszerű és ingyenes megoldás a biztonságos online vásárláshoz, vagy fizessen utánvéttel.

 

Fizetés utánvétellel

Utánvétel esetén a vételár összegét a futárnak, a GLS csomagmegőrzőben vagy a GLS csomagautomatánál, kártyával fizeti ki. Utánvétel esetén a futárnak fizethet készpénzzel vagy kártyával is.