Időről időre promóciós kedvezménykódokat kínálunk fel Önnek, amelyeket beválthat webáruházunkban.


Az általános promóciós kedvezménykódokat weboldalunkon és közösségi oldalainkon tesszük közzé. Az általános kedvezménykódok az akciótól függően weboldalunkon és/vagy üzleteinkben érvényesek. A promóciós kedvezménykód beváltásának feltételei minden promóció esetében jól látható helyen vannak feltüntetve a webáruházban.

A hírlevélre való feliratkozáskor kapott egyedi promóciós kedvezménykód csak a www.gap.hu webáruházban használható fel, és nem érvényes az Etele Plázában található Gap üzletben.

Minden egyes kedvezménykódhoz külön feltételek és kikötések tartoznak, amelyek jól láthatóan fel vannak tüntetve a webáruházban vagy a kódot tartalmazó e-mailben. A promóciós kedvezménykódok érvényessége korlátolt idejű, és a kódok nem kombinálhatók, kivéve, ha ezt kifejezetten jelezzük.


A promóciós kedvezménykódot a kosárban a "Kedvezménykód" mezőben kell megadni. A kedvezmény összege a Megerősít gomb megnyomása után megjelenik a rendelés összesítésében. Ha több különböző promóciós kódot ír be a mezőbe, mindig azt fogjuk kiválasztani, amelyik a legnagyobb kedvezményt adja. A kedvezmények nem vonhatók össze.


Az általános kedvezmények - amikor mindkét ár (az eredeti és a kedvezményes is) megjelenik az egyes termékeknél, - mind online, mind az Etele Plázában található Gap üzletben érvényesek. Amennyiben a weboldalon és a ruházati címkén feltüntetett árak között bármilyen eltérés van, a vásárláskor feltüntetett ár az irányadó.


Ha bármilyen problémája akad a kedvezménykódok használatával, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +36800 80644-es telefonszámon (hétfőtől péntekig, 8.00 és 16.00 óra között).